Wednesday, December 28, 2011

Wordless Wednesday - Paper Doll



Does this look familiar to you? :)

Well, it does look familiar to me. Dedulu circa 90an, paper doll cutouts ni memang menjadi pujaan ramai bebudak pompuan. Sekarang ni jangan harap nak jumpa girls main mende alah ni. In fact, nak jumpa mende alah ni pun susah. Ni pun aku dapat free beli Libresse hahaha

P/s: Oops, not that wordless anymore I guess :P

posted from Bloggeroid

2 comments:

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said...

dulu suka la main benda alah nie.....mcm2 pesyen baju ada utk patung tu....ekekekekeke

Aida Ikmal said...

kan kan kan? gila betul main mende alah ni, tak main barbie pon ok hehe