Tuesday, January 17, 2012

Jatuh

Itu hari (last week to be exact) aku jatuh. Bukan jatuh cinta or jatuh sakit, tapi literally jatuh, jatuh gedebuk bak kata orang. Huhuhu.

Actually aku pun taktau camne leh jatuh waktu tu. Dah la jatuh dalam kelas! Yeah, you heard me right. Jatuh dalam kelas waktu mengajar, depan murid-murid yang mostly lelaki. I think waktu tu aku excited sangat kot dok buat penerangan sampai terlanggar meja, that I tripped and fell. Dah le pakai wedges 5 inci kot. Malu la jugak kan. Actually agak kelakar coz tetiba je berlaku, tapi aku terus sakit hati bila sekumpulan budak nakal dalam kelas tu ketawa. Sakit tau woii! Kena sound sedas baru senyap, tu pun dok struggle nak repress their laughter. 

pic credit to this site

Kelakar sangat ke tengok orang jatuh?? Cuba kalau korang jatuh and orang lain ketawa, apa agaknya korang rasa ya? Pffftttt.

p/s: Paling embarrassing waktu jatuh kat travelator kat Tesco - kasut licin. Heyy what's up with me and falling?? =.=" 

2 comments:

zeta said...

haiyohh..mmg sakit..sakit sbb jatuh plus terkejut jugak..
lps ni bleh jd geng i..i pon slalu kena cenggitu.. :p

Aida Ikmal said...

ye ke? wah.. mmg boleh dibuat geng ni walaupun memang tak best bila jatuh huhuhuhu