Wednesday, December 26, 2012

30

Ada apa dengan nombor 30? 30 hari mencari cinta? 30 bulan? or 30 tahun?

Actually hari ni merupakan my parents' anniversary yang ke 30 tahun, yup, that's right.  Memang bukan senang nak sampai ke tahap ini and I'm sure macam-macam cabaran dan dugaan yang Ma and Abah lalui but you guys got through it anyway! Dulu-dulu waktu bujang trang tang tang, wedding/marriage is something that I always look forward to, tapi bila yours truly dah melaluinya sendiri, aku akui memang tak mudah dan perlukan banyak kesabaran dan toleransi. I guess I've learnt a lot from you guys and I hope hubby and I can be as blissfully married!



Congratulations buat Abah and Mama for reaching the 3 series in the marriage category. Semoga kasih sayang Ma dan Abah terus mekar sampai bila-bila, insyallah!

Our little family :)

No comments: